> Εταιρεία - Νέα
 > Προϊόντα
 > Υπηρεσίες - Ανταλλακτικά
 > Μεταχειρισμένα
 > Επικοινωνία

MONOSHOX NG PLUS M

MONOSHOX NG PLUS M
MONOSHOX NG PLUS M

Πνευματική μηχανή με διπλούς δίσκους. Σειρά κατάλληλη για εργασία σε υψηλές ταχύτητες με την ακρίβεια σποράς της MONOSEM.

 

Τύπος Σπόρου: Καλαμπόκι, Ηλίανθος, Ελαιοκράμβη, Φασόλια, Σόγια, Σόργο.

Αριθμός σειρών: 4-18.

Αποστάσεις εντός των σειρών: 37,5 ως 80 εκ.

Προετοιμασία: Για συμβατική αλλά και για ακαλλιέργεια.

 

 

 

ΣΠΟΡΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜONOSHOX NG PLUS M

Ως απόρροια πολλών ετών έρευνας και δοκιμών σε εκατοντάδες σπαρτικές μηχανές και σε πολλες χώρες, η MONOSEM παρουσιάζει σήμερα το νέο σποροκιβώτιο ΜONOSHOX NG PLUS M.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες των γεωργών το νέο σποροκιβώτιο είναι:

  • Πιο γρήγορο λόγω της αναστολής κραδασμών Monoshox®.EU με αμορτισέρ.
  • Πιο εύκολο να ρυθμιστεί με τον λεβιέ γρήγορης προσαρμογής πίεσης από 0-100 κgr που είναι τοποθετημένος στο παραλληλόγραμμο.

monoshox par

1. Ανάρτηση Monoshox®.EU με αμορτισέρ.

Όπως όλες οι καλές αναρτήσεις, το Monoshox®.EU συνδυάζει ελατήρια πιέσεως μ’ αμορτισέρ ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε μια σπαρτική.  Έτσι όταν δουλεύουν τα δύο ελατήρια πιέσεως συγκρατούν το σποροκιβώτιο στο έδαφος και η ανάρτηση με το αμορτισέρ απορροφούν όλους τους κραδασμούς. Η ακρίβεια και η ομοιομορφία στο βάθος σποράς παραμένουν ιδανικά.

parallel

2. Παραλληλόγραμο με γρήγορη ρύθμιση της πίεσης.

Το νέο παραλληλόγραμμο για το σποροκιβώτιο the Monoshox® NG Plus M είναι εξοπλισμένο με δύο ρυθμιζόμενα ελατήρια πιέσεως για να ανταποκρίνεται ταχέως στις απαραίτητες συνθήκες σποράς. Αυτά τα δύο ελατήρια προσφέρουν παραπάνω πίεση κρατώντας το σπορ/τιο στο έδαφος, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα σ’ αυτό.

rem.tip

3. Εύκολα αφαιρέσιμη καρίνα. 

Το πατενταρισμένο σύστημα γρήγορης αλλαγής της μικρής καρίνας προσφέρει την δυνατότητα για εγκαιρή αλλαγή της διασφαλίζοντας πάντα το αυλάκι με σχήμα V στο έδαφος. Έτσι μέσα σ' ένα λεπτό μπορείτε ν' αλλάξετε καρινάκι χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου.

end.tr.lebiedes

4. Πίσω τροχός πιέσεως με γρήγορη ρύθμιση.

Το σποροκιβώτιο Monoshox®.EU NG PLUS M είναι εξοπλισμένο με ενδιάμεσο τροχό πιέσεως που ρυθμίζεται με λεβιέδες. Ο δεξιός παρέχει μια άμεση και ακριβή ρύθμιση της πίεσης των πίσω τροχών ενώ ο αριστερός λεβιές παρέχει ρύθμιση της γωνίας των τροχών για να ανταποκριθούν στις συνθήκες σποράς.


Αρχική \ Προϊόντα \ Γεωργικά Μηχανήματα \ MONOSEM \ MONOSHOX NG PLUS M

active³ 4.9 · © 2000 - 2017 IPS Ltd · Όροι χρήσης