> Εταιρεία - Νέα
 > Προϊόντα
 > Υπηρεσίες - Ανταλλακτικά
 > Μεταχειρισμένα
 > Επικοινωνία

Σύστημα Φαρμάκου ΜICROSEM

systima farmakou

Είτε για εντομοκτόνο είτε για παρασιτοκτόνο, το σύστημα φαρμάκου Microsem με κοχλία εξασφαλίζει την κανονική ροή των μικρόκοκκων. Ο απλός σχεδιασμός του το κάνει εύκολο και αξιόπιστη στην χρήση. Πολυχρηστικό το Microsem μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την πλειοψηφεία των μικροκοκκωδών που κυκλοφορούν στην αγορά (παρασιτοκτόνα, εντομοκτόνα,...)

Διανομή με κοχλία


Η αρχή λειτουργίας του Μicrosem βασίζεται σ' ένα σύστημα κοχλίων. Τα μικροκοκκώδη που τοποθετούνται μέσα στο κουτί μετακινούνται από 2 κοχλίες (1). Οι αναδευτήρες (2) επιτρέπουν την κανονική τροφοδοσία των κοχλίων. Ένας οδοντωτός δακτύλιος (3) στην συνέχεια διανέμει ομοιόμορφα το φάρμακο μέσα στους σωλήνες (4). Υπάρχουν διαθέσιμοι διάφοροι τύποι κοχλίων για συγκεκριμένα προϊόντα εντομοκτόνων, παρασιτοκτόνων (5).

solinakia

Σωληνάκια

Τα σωληνάκια του συστήματος φαρμάκου Microsem (6) τοποθετούνται ανάμεσα στους δύο δίσκους για εφαρμογή του προϊόντος στη γραμμή σποράς. Το σωληνάκι του παρασιτοκτόνου Μicrosem (7) είναι ρυθμιζόμενο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί είτε πριν είτε μετά από το πέρασμα των τροχών πίεσης.

sundiasmos

Συνδυασμός Microsem

Το εντομοκτόνο και το παρασιτοκτόνο Microsem μπορούν να συνδυαστούν για ταυτόγχρονη λειτουργία.

adeiasma kytiou

Άδειασμα των κυτίων

Η χωρητικότητα των κυτίων Microsem είναι 20 λίτρα. Κυτία των 40 λίτρων είναι επίσης διαθέσιμα (τοποθέτηση αναλόγως πλαισίου). Το πορτάκι (8) και τα λάστιχα (9) βοηθούν στο γρήγορο άδειασμα του φαρμάκου.

 

rythmisi

Η Ρύθμιση του Μιcrosem

Η ρύθμιση ποσότητας φαρμάκου γίνεται μέσω ενός κιβωτίου 18 σχέσεων. Αν είναι απαραίτητο υπάρχουν διαθέσιμα επιπλέον γρανάζια καθώς και σύστημα γρήγορης ενεργοποίησης της λειτουργίας. Ο πίνακας που διατίθεται με το Microsem βοηθά στη γρήγορη ρύθμιση. Στον στάνταρ εξοπλισμό το Microsem μπορεί να διανέμει ποσότητες από 0.3 εως 2.5 κιλά/στρέμμα σε μια μηχανή στους 75 πόντους.

Αρχική \ Προϊόντα \ Γεωργικά Μηχανήματα \ MONOSEM \ Έξτρα Εξοπλισμός \ Σύστημα Φαρμάκου ΜICROSEM

active³ 4.9 · © 2000 - 2017 IPS Ltd · Όροι χρήσης