> Εταιρεία - Νέα
 > Προϊόντα
 > Υπηρεσίες - Ανταλλακτικά
 > Μεταχειρισμένα
 > Επικοινωνία

Σύστημα Λιπάσματος

Στάνταρ Βυτία

Τα στάνταρ πλαστικά βυτία διατίθενται σε τρία μεγέθη.
85 λίτρων, 1 έξοδος
175 λίτρων, 2 ή 3 εξόδους
270 λίτρων, 3 εξόδους
Μπορούν να προσαρμοστούν σε σταθερά, τηλεσκοπικά ή αναδιπλώμενα πλαίσια.

 

 

Yψηλής Χωρητικότητας Βυτία για τηλεσκοπικά και αναδιπλώμενα πλαίσια.

Το μεταλλικο βυτίο "μεγάλης χωρητικότητας" διατίθεται στις μηχανές 6 σειρών, με σταθερό σασι 260, με απλό ή διπλό τηλεσκοπικό σασί και Extend. Η χωρητικότητα του είναι 1020 λίτρα για τα μοντέλα Extend και 980 λίτρα για τα υπόλοιπα.Ακόμα και μ' αυτόν τον τύπο λιπάσματος, το πλάτος στον δρόμο είναι κάτω των 3 μέτρων με μηχανή διπλού τηλεσκοπικού πλαισίου ή και Extend. Οι εξωτερικές σειρές τροφοδοτούνται με την πίεση του αέρα. Το βυτίο είναι εφοδιασμένο με διαφανή παράθυρα για έλεγχο του επιπέδου του λιπάσματος από την καμπίνα του τρακτέρ.

Το βυτίο επιτρέπει και την εύκολη φόρτωση μεγάλων σάκων 500 κιλών.

Μεγάλης χωρητικότητας Βυτία για σταθερά πλαίσια.

Τα μεταλλικά βυτία μεγάλης χωρητικότητας είναι διαθέσιμα με τις μηχανές με σταθερό διπλό πλαίσιο. Οι χωρητικότητες 700 και 1000 λίτρων δίνουν την δυνατότητα για γέμισμα και με σάκους των 500 κιλών.

 

Βυτίο μπροστινής ζεύξης

Το βυτίο μπροστινής ζεύξης της MONOSEM έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογή λιπάσματος. Το σταθερό πλαίσιο, το 100% ανοξείδωτο σύστημα διανομής, καθώς και το σύστημα μετάδοσης κίνησης με τροχό που έχει ενσωματωμένο σασμάν, υποδεικνύουν την μεγάλη λεπτομέρεια που δόθηκε στην κατασκευή του.

Το βυτίο είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες 1000 λ. και 1600 λ. με την τουρμπίνα να παίρνει κίνηση είτε με άξονα είτε υδραυλικά. Μπορεί να προσαρμοστεί σε NG PLUS 4 των 4, 6 και 8 σειρών με σταθερό, τηλεσκοπικό ή αναδιπλώμενο πλαίσιο.

Το βυτίο αυτό είναι πολυχρηστικό και μπορεί να προσααρμοστεί και σε σκαλιστήρι SUPER CROP για εφαρμογή λιπάσματος κατα το σκάλισμα.


Στοιχεία Λίπανσης με νύχι ή δίσκο.

Τα στοιχεία λιπάσματος με ελατήριο αποτελείται από μαντέμι στην άκρη, το οποίο και αλλάζεται εύκολα. Το στοιχείο με δίσκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σε μεγαλύτερο εύρος χωραφιών ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Οι δύο τύποι στοιχείων έχουν σύστημα ασφαλείας με ελατήριο και δυνατότητα ρύθμισης καθ' ύψος. Για την σπορά τεύτλου διατίθενται ειδικά στοιχεία.

Αρχική \ Προϊόντα \ Γεωργικά Μηχανήματα \ MONOSEM \ Έξτρα Εξοπλισμός \ Σύστημα Λιπάσματος

active³ 4.9 · © 2000 - 2017 IPS Ltd · Όροι χρήσης